Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'na Şampiyonlar Ligi düzenlemesi, ek seferler yapılacak

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'na Şampiyonlar Ligi düzenlemesi, ek seferler yapılacak

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında sahasında Manchester United'ı ağırlayacak. Maç nedeniyle M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda yarın akşam ek seferler yapılacağı açıklandı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında yarın İngiliz ekibi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Maça Galatasaray ev sahipliği yapacak. Taraftarların akın edeceği maçta ulaşım aksamasın diye  M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda yarın akşam için ek seferlerler düzenlenecek.

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, bu kapsamda yarın 18.45-20.30 saatleri arasında M2 Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak 7,5 dakika aralıklarla Yenikapı-Seyrantepe arası aktarmasız seferler yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, "Maç sonrası ise taraftar yoğunluğu bitene kadar Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak Seyrantepe istasyonundan 5 dakika aralıklarla aktarmasız Seyrantepe-Yenikapı seferleri yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...