Yeniden hoşgeldin Hamza bebek! 140 saat sonra enkazdan çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Umudun adı Hamza bebek oldu! Depremden en çok etkilenen Hatay'da arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri sesini duydukları 7 aylık Hamza bebeği tam 140 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkardı.

Türkiye son yılların en büyük felaketini yaşıyor.  Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla iki büyük  deprem meydana geldi. 10 ilimizi yerle bir eden depremde son verilere göre 24 bin 617 vatandaşımız hayatını kaybetti, 80 bin 104 vatandaşımız ise yaralandı. Depremin 6. gününde Türkiye'nin dört bir yanından gelen ekipler canla başla kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Umutlar kesilmedi, inanılmaz kurtuluş hikayeleri gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de 7 aylık Hamza bebek oldu, tam 140 saatin ardından enkazdan sağ olarak çıkarıldı. 

Yeniden hoşgeldin Hamza bebek! 140 saat sonra enkazdan çıktı

YENİDEN HOŞGELDİN HAMZA

Depremden en çok etkilenen Hatay'da enkaz altında kalan 7 aylık Hamza bebek sağ salim çıkarıldı. Antakya Kışla Saray Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde yıkılan bir apartmanın enkazından ses geldiğini tespit eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, çalışmalarını bu alanda yoğunlaştırdı.

Yeniden hoşgeldin Hamza bebek! 140 saat sonra enkazdan çıktı

Ekiplerin tam 140 saat sonra enkazdan kurtarmayı başardığı 7 aylık Hamza bebek, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...