Yeni Türkiye'nin yeni Türkiye'sine, MUHTEŞEM GALA

Yeni Türkiye'nin yeni Türkiye'sine, MUHTEŞEM GALA

GÜNDEM Haberleri

Türk basınının çınarı, yayın politikasıyla milyonların gönlünde taht kuran Türkiye Gazetesi, yeni yüzünü, muhteşem bir törenle davetlilere tanıttı.

Yaklaşık bir yıllık zorlu hazırlık sürecinin ardından yeniden doğan Türkiye Gazetesi, yeni yüzüyle nihayet okuyucusu ile buluştu. Yazılı medyanın en köklü gazetelerinden biri olan Türkiye'nin yeni yüzü İstanbul Çırağan Sarayı'nda düzenlenen yemekli toplantı ile tanıtıldı. Murat Başoğlu'nun sunduğu tanıtım toplantısına siyaset, iş ve medya dünyasından çok sayıda seçkin konuk katıldı. İhlas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören ve İhlas Gazetecilik A.Ş. Genel Müdürü ve Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda gazetenin yeni yüzü için hazırlanan reklam filmi de ilk defa gösterildi. "Yeni Türkiye'nin Yeni Türkiye'si" nbsp;sloganıyla okuyucusuyla yeniden buluşan Türkiye Gazetesi, dinamik yapısıyla göz doldurdu. nbsp;

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN...
REKLAM FİLMİ İÇİN TIKLAYIN...

EGEMEN BAĞIŞ'IN KONUŞMASI İÇİN TIKLAYIN..MÜCAHİD ÖREN'İN KONUŞMASI İÇİN TIKLAYIN...


ÖREN: YAYIN İLKELERİMİZLE YAŞIYORUZ
Yenilenen Türkiye'yi konuklara anlatan İhlas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören, Türkiye'nin büyük bir değişimden geçtiğini belirtti. Bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmadığı için konuklara teşekkür eden Ören şöyle konuştu: "Merhum kurucu başkanımız Dr. Enver Ören Bey, 43 yıl önce kurduğu gazetemize ülkemizin adını verirken, 43 yıldan bu yana ona layık olmaya çalıştık. Gazete okuma alışkanlıkları ne olursa olsun, gazete okuma mecraları nasıl değişirse değişsin gazeteler yayın ilkeleriyle yaşarlar. Kurulduğu günden beri sahibi ve ilkeleri hiç değişmemiş bir gazetedir Türkiye. Bu değişimi bütün çalışma arkadaşlarımızla yaşıyoruz. Enver Ören'in bize bıraktığı emaneti daha ileriye götürme hedefi ve idealimiz tamdır. Kendisini rahmetle ve minnetle anıyorum ve hasretimizin büyüklüğünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Türkiye büyük bir değişimden geçiyor, bu değişime biz de kayıtsız kalamazdık. Türkiye Gazetesi olarak bu baş döndürücü değişime ayak uydurduk. Türkiye'nin gelişimine, değişimine, değişen demokrasiye ayak uydurmalıydık. Mizanpajı, haberleri, kadrosuyla yeni Türkiye'yi inşa ettik. Ekip çalışması olmasa 43 yıldır bu gazete bu noktaya gelemezdi. Yazı işlerinden matbaaya kadar tüm ekip arkadaşlarıma ve bizim heyecanımıza ortak olduğunuz için siz misafirlerimize teşekkür ediyorum."

ALBAYRAK: FARKLILIKLAR BİR ARADA nbsp;
Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak ise Türkiye Gazetesi'nin 12 Eylül darbesine doğru adım adım yaklaşıldığı yıllarda yayın hayatına başladığını hatırlatarak, "Sokakların büyük bir karmaşayla kaosa sürüklendiği zamanlarda, Enver Ören Ağabeyimiz öğretmenlik görevinden istifa ederek, toplumdaki ayrılıkları, çatışmaları bertaraf etmek için yayıncılık hayatına atılıyor, hoşgörüyü ve birlikteliği yaymaya başlıyor. 22 Nisan 1970 yılındaki ilk nüshamızda demokrasi başlıklı bir yazımız var. Bu yazıda nbsp;demokrasiyle ilgili çok önemli vurgular var. Ve gazetemiz demokrasi konusundaki tavizsiz tutumunu hiçbir zaman bırakmadı. Dijital tehdidin kağıtla yayıncılığı tehdit ettiği bir dönemde, gazetemizde sürekli yenilikler yapmaya çalıştık. Aynı görüşleri paylaşmadığımız bazı yazarları da gazetemize kattık. Farklı düşünebiliriz ama birlik ve beraberlik içinde yaşayabileceğimizi gazetemiz vasıtasıyla Türkiye'ye mesaj olarak vereceğiz" dedi.

BAĞIŞ: ROTANIZ HEP DEMOKRASİ OLDU
Toplantıda konuşan Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ise şunları dile getirdi: "Bu anlamlı geceye Başbakanımızın selamını getirmekten büyük onur duyuyorum. Bugün Bakanlar Kurulumuz vardı. Sayın Başbakanımız bu etkinliğe katılabilmem için Bakanlar Kurulu'ndan ayrılma talimatını verdi. Türkiye Gazetesi demokrasiyle ilgili rotasından şaşmadı. Rahmetli Enver Ören'in başlattığı bu dâvâ ve kıvılcım Türkiye'nin her yerini saran, dünyada birçok mazlumun sahip çıktığı bir dâvâ hikayesine dönüşüyor. Türkiye Gazetesinin gelenekle yeniliği buluşturma hikayesi hep vardı. Şimdi bunu yine gerçekleştiriyor. Türkiye'nin tiraj rekoru halen Türkiye Gazetesi'nin elinde. nbsp;Gazetenin bundan sonra da demokratik duruşunu aynen sürdüreceğini biliyoruz." nbsp;
Yeni Türkiye'nin tanıtıldığı toplantıda çok merak edilen reklam filmimiz de ilk defa gösterildi. Çok beğenilen film büyük alkış aldı. Gösterimin ardından küçük çocuklar "Yazıyor, yazıyor" diye bağırarak Türkiye Gazetesi'ndeki değişikliklerin anlatıldığı 24 sayfalık tanıtım sayısını konuklara dağıttı. nbsp;Haber Merkezi / İSTANBUL


nbsp;Yeni Türkiye'nin yeni Türkiye'sine, MUHTEŞEM GALA
YENİ LOGO HATIRASI
Gecenin sonunda yeni logo davetlilere tanıtıldı. Mevlüt Çavuşoğlu, Nuh Albayrak, Egemen Bağış, Ahmet Mücahid Ören, Hüseyin Avni Mutlu ve Recep Altepe logoyla poz verdi. Ardından gazetemize yeni katılan yazarlarımız Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Yıldıray Oğur, Melih Altınok, Ceren Kenar, Burcu Çetinkaya, Fuat Uğur nbsp;ve Alper Gümüş nbsp;sahneye gelerek Türkiye Gazetesi yöneticileriyle birlikte fotoğraf çektirdi.

nbsp;Yeni Türkiye'nin yeni Türkiye'sine, MUHTEŞEM GALA
ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Lansman gecemize AB Bakanı Egemen Bağış, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ve Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile çok sayıda gazeteci katıldı.

nbsp;Yeni Türkiye'nin yeni Türkiye'sine, MUHTEŞEM GALA


nbsp;Yeni Türkiye'nin yeni Türkiye'sine, MUHTEŞEM GALA
GELİŞEN VE DEĞİŞEN 'TÜRKİYE'Yİ KONUŞTULAR
Çırağan Sarayı'ndaki muhteşem gecede biraraya gelen Egemen Bağış'tan Mustafa Sarıgül'e kadar çok sayıda seçkin davetli, ülkemizdeki gelişime parelel olarak değişen Türkiye Gazetesi'ni konuşup sevincimize ortak oldu.


LANSMAN ÖNCESİ RÖPORTAJLAR... nbsp;


21:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu: nbsp;Çok iyi lansman, muhteşem bir logo, muhteşem bir başlangıç, muhteşem bir yazar kadrosu. Bana göre mükemmel bir yenilenme olmuş. nbsp;
Yeni Türkiye'nin yeni Türkiye'sine, MUHTEŞEM GALA


20:40 Türkiye Gazetesi Yazarı Deniz Ülke Arıboğan: nbsp;Yeni gazete yarın bize de sürpriz olacak, ben hem siyaset hem sosyal alanlarda analiz yapıyordum ve devam edeceğim. Lansmana katılım yüksek, herkes Türkiye Gazetesi'ndeki değişimi destekliyor. Destek verilmesi onur verici. Farklı görüşleri bir arada sergileme imkanıyla herkesin yolunu açabiliriz. nbsp;

Yeni Türkiye'nin yeni Türkiye'sine, MUHTEŞEM GALA


20: 30 BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: nbsp;Türkiye Gazetesi'nin bu özel gününde sizlerle olmaktan bahtiyarım. Türkiye gazetesi manevi değerlerimizin yaşatılmasında büyük bir görev üstlendi. Bu anlamda da Türkiye Gazetesi'nin halkın gözünde apayrı bir yeri var. nbsp;

20:25 nbsp;Türkiye Gazetesi Yazarı nbsp;Melih Altınok: nbsp;Türkiye Gazetesi çok güzel slogan buldu ve artık değişim zamanı gelmişti. Türkiye Gazetesi merkez medyada örnek bir çalışma başlattı. Gelecekten ve yeni Türkiye'den umutluyum.

20:20 Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül: nbsp;Yeni Türkiye başarılı olsun, yolu ve bahtı açık olsun.

20.15
İşte Nuh Albayrak'ın canlı yayında bahsettiği ilginç fotoğraf. nbsp;

20.10 - nbsp;İhlas Gazetecilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Genel Yayın Yönetmeni ve Yayın Sahibi Temsilcisi Nuh Albayrak, nbsp;Türkiye Gazetesi değişimiyle ilgili şunları söyledi: "Yarın bugünden çok farklı olacak, nbsp;Farklılıklarımızla birlikte uyum içinde yaşayabiliriz."

Yeni Türkiye'nin yeni Türkiye'sine, MUHTEŞEM GALA































UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...