Yeni Hürrem soyadını değiştirdi

Yeni Hürrem soyadını değiştirdi

GÜNDEM Haberleri

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Meryem Uzerli yerine rol almaya başlayan Vahide Gördüm, yeniden kızlık soy ismi olan 'Perçin'i kullanmaya başladı.

Kendisine has tarzı ve başarılı oyunculuğu ile beğeni kazanan Vahide Gördüm, kendisi gibi oyuncu olan ve uzun yıllardır birlikte oldukları eşi Altan Gördüm'den Mart ayında resmi olarak ayrıldı. Altan Gördüm ile yollarını ayıran ünlü oyuncu, hala eski eşinin soyadını kullanıyordu. Televizyon dünyasından birçok ünlü simanın yaptığı gibi boşanmasına rağmen eşinin soyadını kullanacağı düşünülen ünlü oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisi ile böyle bir karar almadığını gösterdi. Dizi başlarken, başrol oyuncusu Halit Ergenç ile birlikte adı yer alan ünlü oyuncu, Vahide Perçin adı ile dikkatleri çekti. Kızlık soyadını yeniden kullanmaya başlayan tecrübeli oyuncu, ardım Altan Gördüm'ün soyadı ile anılmak istemiyor gibi gözüküyor. Kısa bir süre sonra yeni soyadının da aşinalık kazanacağını düşünen ünlü oyuncu, bu kararını eski eşinin isteği üzerine de almış olabilir. Herhangi bir açıklama yapmayı tercih etmeyen ünlü oyuncu, sevenlerini de merakta bırakmadı değil.
Vahide ve Altan Gördüm çifti 20 yılı aşkın evliliklerine Mart ayında son verme kararı aldı. Alize Gördüm adında bir kızları olan çift, ayrılmış olsalar bile iş yaşamında beraber çalışmalar yapmaya devam ediyorlar. Bu nedenle sıklıkla birlikte görüntülenen çift, birbirlerine hala saygı duyduklarını dile getirerek iyi birer örnek olmuşlardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...