Yemini beklemeden teşekkür turuna çıktılar

Yemini beklemeden  teşekkür turuna çıktılar

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Nisan’da erken seçim kararı vermesinin ardından milletvekilleri 24 Haziran’a kadar aday oldukları şehirlerde seçmenle bir araya geldi.

Damla Peker ANKARA

Seçim çalışmalarının ramazana denk gelmesinden dolayı sahura kadar programlar yapan, gece gündüz demeden dolaşarak halk ile buluşan milletvekilleri adayları seçildikten sonra da ilk işleri yine bölgelerine gitmek oldu. Yüksek Seçim Kurulunun 5 Temmuz’da açıklayacağı kesin sonuçlardan önce teşekkür turuna çıkan birçok milletvekili, 8 Temmuz’daki yemin törenini bile beklemedi. Seçildikleri illerdeki seçim ofislerinde vatandaşlarla bir araya gelen milletvekilleri, teşkilatları, sivil toplum kuruluşlarını, esnafı ve vatandaşı ziyaret ederek teşekkür etti. Yeni vekiller, yeni sistem ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Bu arada, Salı günü başlayan kayıt işlemleri kapsamında mazbatasını alarak TBMM’ye gelen milletvekillerinin işlemlerine dün da devam edildi. Meclis’te dün kayıt yaptıran milletvekili sayısı 8, salı gününden bu yana kayıt yaptıranların sayısı da 34 oldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...