Yazıcı: Yabancı ajanlar halkı kışkırtıyor

/ Kaynak: CHA
Yazıcı: Yabancı ajanlar halkı kışkırtıyor

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Türk Büro Sen Erzurum Şube Başkan Yardımcısı Yazıcı, Taksim Gezi Parkı eylemlerinin ülkede barış ortamına bozmaya yönelik olduğunu söyledi.

Türk Büro Sen Şube Başkan Yardımcısı nbsp;Mucip nbsp;Yazıcı, Gezi Parkı eylemlerinin ülke geneline yayılmasının tehlikeli bir gelişme olduğunu ifade etti. Yazıcı, yabancı ülke ajanlarının halkı kışkırttığı eylemlere destek çıkmalarının mümkün olamayacağına vurgu yaparak,"Kasıtlı olarak Türk Baharı? olarak adlandırılan, yabancı ülke ajanlarının halkı galeyana getirmek istemeleri karşısında Türk, Kürt, Alevi,Sünni, askeri ve polisi ile Türk halkı birbirimize sıkı sıkı sarılmamız gereken bir dönemdeyiz. Biz birbirimize islam kardeşliği ile kenetlenirsek bizleri ayırmaya bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu sebeple ilk günü doğaya sahip çıkma adına yapılan eylemler bu gün ajanların batı ülkelerinin, şer odaklarının ve provokatörlerin emellerine alet olmaya kadar gitmektedir. Türk Büro Sen Erzurum Şubesi olarak kamu malına verilen zararı şiddet ve nefretle kınıyoruz. Miraç Kandili'ni idrak ettiğimiz bu mübarek günde amacından çıkarak sokak gösterilerine dönüşen, devletin ve milletin malına, canına kast etmeye çalışan provokatörleri şiddet ve nefretle kınıyoruz. Bir an evvel her akli selim insan itidalli olmalıdır. Provokatörlere prim vermemelidir. Kardeşliğe ihtiyacımız olduğu bir dönemden geçiyoruz. Birbirimize bu mübarek günde İslam kardeşliği ile sarılmamız gerekir. Her ne kadar da bazı sendikalar bu eylemlere destek verdiğini açıklamış iseler de Türk Büro Sen olarak bu eylemi desteklememiz mümkün değildir. Bu gün kardeşçe bir birimize sarılma vaktidir. Her ne amaçla olursa olsun Türk Büro Sen olarak demokratik hak ve özgürlüklerden yanayız. Hukuk dışı eylemlere destek vermemiz ve tasvip etmemiz bizlerden beklenemez." dedi.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...