Yavru tilki okula sığındı

- Güncelleme:
Yavru tilki okula sığındı

GÜNDEM Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sırtından yaralı olan yavru tilki, bir okulun bahçesine sığındı.Bir ağacın altında inlerken bulunan yavru tilki, yetkilileri teslim edildi.

Sırtından yaralı olarak Antalya'nın Manavgat ilçesi Sorgun mevkinde bulunan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi bahçesine sığınan yavru tilki, okul yetkililerinin haber vermesi üzerine Manavgat İlçe Tarım Müdürlüğü veterinerleri tarafından alınarak Doğal Hayatı Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.Yavru tilkinin bir aracın çarpması sonucu ya da bir hayvanın saldırması sonucu yaralanmış olabileceği belirtilirken, kuduz ihtimaline karşı karantinaya alınacağı bildirildi.
Doğal Hayatı Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'nden gelen görevlilere teslim edilen yavru tilkinin 10 gün kuduz karantinasında kalacağını, bu süreçte yaralarının tedavi edileceğini, iyileştikten sonra doğal yaşam alanına bırakılacağı belirtildi.

##tgvideo##


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...