Yaşlı kadına sokak ortasında öldürüldü! Son anları kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da 67 yaşındaki Gazale Aktaş, sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. İki kurşunla vurulan Aktaş, hayatını kaybetti. Kadının son anları güvenlik kamerasına yansıdı

Antalya Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi, 5041 Sokak'ta kızı ve torunlarıyla müstakil bir evde oturan 67 yaşındaki Gazale Aktaş, saat 14.30 sıralarında ikinci el pazarına kıyafet satmak için market arabasıyla yola koyuldu. Eşyaların bir bölümünü pazara bırakan yaşlı kadın, kalanları da almak için evine doğru dönüşe geçti. 

KATİL AKRABASI ÇIKTI

Bu esnada peşinden gelen bir genç, tabancayla ateş açtı. Kurşunlardan ikisi kadına isabet etti. Ağır yaralanan Aktaş, kaldırıldığı hastaneye hayatını kaybetti. Ekipler, maktulenin akrabası olduğu belirlenen zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
 

Görgü şahidi Muttalip Kadaş "Kadın yürürken biri gelip 5-6 el ateş etti. Saldırgan kaçarken kadın kanlar içinde yere yığıldı. Kadından geriye market arabası ve kanlar içindeki terlikleri kaldı" dedi. Öte yandan, olay anına ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...