Yaşar Okuyan öldü mü? Eşi ve kızı öldü haberlerini yalanladı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yaşar Okuyan öldü mü? Eşi ve kızı öldü haberlerini yalanladı!

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, iç kanama nedeniyle yoğun bakıma alınıp entübe edildi. Sosyal medyada Yaşar Okuyan'ın öldüğü yönünde haberler gündem oldu. Yaşar Okuyan öldü mü? soruları üzerine Yaşar Okuyan’ın ailesinden açıklama geldi.

Gazeteci, yazar ve siyasetçi olan Yaşar Okuyan'ın öldüğü yönündeki iddialar üzerine "Yaşar Okuyan öldü mü?" sorusu gündemde. Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu,son durumu nasıl? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. 74 yaşındaki Yaşar Okuyan'ın öldüğü yönünde haberler çıkınca ailesi devreye girdi. Okuyan'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu ile ilgili aktarılmakta olan vefat haberleri gerçeği yansıtmamaktadır" denildi. Yaşar Okuyan’ın eşi ve kızI vefat haberlerini yalanladı.

YAŞAR OKUYAN ÖLDÜ MÜ?

Yaşar Okuyan ile ilgili vefat haberleri gerçeği yansıtmıyor. Yaşar Okuyan’ın eşi ve kızI vefat haberlerini dün sosyal medya üzerinden yaptıkları bir paylaşım ile yalanladı. Yaşar Okuyan'ın sosyal medya X hesabından ailesi tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: "Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu ile ilgili aktarılmakta olan vefat haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.  Böylesine hassas bir süreçte bilgi teyidi alınmaksızın yapılan her haber, biz ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini derinden yaralamaktadır. Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu stabil olmakla beraber yoğun bakımdaki tedavi süreci devam etmekte olup, bu durum konusunda güncel bilgi yalnızca ailesi tarafından paylaşılacaktır. Konuyla ilgili herkesi hassasiyete davet ederiz."

Yaşar Okuyan öldü mü? Eşi ve kızı öldü haberlerini yalanladı!

YAŞAR OKUYAN SON DURUMU NASIL?

Yaşar Okuyan’ın kızı Ülkü Okuyan da babasının sosyal medya hesabından son durumu hakkında bilgi paylaştı."Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir. Durumu maalesef kritik olup, sağlığı ile ilgili gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...