Yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 5 kişi yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 5 kişi yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

FETÖ ile mücadele yurdun tüm noktalarında kararlılıkla devam ederken Edirne'de yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 4'ü FETÖ mensubu 5 kişinin yakalandığını öğrenildi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele tüm hızıyla sürüyor. Yapılan operasyonlarla FETÖ'cüler bir bir yakayı ele verirken yurttan kaçmaya çalışanlara da Hudut Kartalları tarafından geçit verilmiyor.

Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 FETÖ'cü yakalandı. Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "FETÖ ile mücadele hudutlarımızda da sürüyor. Edirne’de görev yapan Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4’ünün FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1705530661585478101

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...