Yarı batmış tekne ile 35 saat sürüklendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yarı batmış tekne ile 35 saat sürüklendi

GÜNDEM Haberleri

ABD'de bir genç 3 metrelik teknesiyle denize açıldı. Geri dönmeyen genç 35 saat kısmen batan teknesi ile sürüklendi. Bulunduğu bölgeye gelen arama kurtarma ekipleri genci kurtararak hastaneye kaldırdı.

ABD’nin Florida eyaleti açıklarında kısmen batan tekneyle sürüklenen bir genç, 35 saat sonra sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

35 SAAT TEKNEYLE SÜRÜKLENDİ

ABD’nin Florida eyaletinde sahil güvenlik ekipleri, Cuma günü 3 metrelik tekneyle denize açılan bir gencin geri dönmediği yönünde ihbar aldı. HC-130 Hercules tipi uçak ile başlatılan arama-kurtarma çalışmasında, gencin Cumartesi sabahı Atlantik Okyanusu'nda kısmen batık halde olan tekneyle sürüklendiği tespit edildi.

Yarı batmış tekne ile 35 saat sürüklendi

Gencin bulunduğu bölgeye kurtarma ekibi sevk edildi. ABD Sahil Güvenliği tarafından yapılan açıklamada, kurtarılan gencin 35 saat boyunca sürüklendiği, sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...