Yaralı madencilerden 4'ü taburcu edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yaralı madencilerden 4'ü taburcu edildi

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaralı madencilerle ilgili bir iyi bir de üzücü haber verdi. Bakan Koca, yaralılardan 4'ünün taburcu edildiğini, birinin de sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Koca'nın kötü haberi ise 5 işçinin durumu hala kritik...

Türkiye, Bartın Amasra'daki maden şehitlerine ağlıyor. Yaralılar iyileşmesi için de dua ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaralıların son durumuna ilişkin bilgi verdi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Koca "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde bugün ziyaret ettiğimiz 6 yaralıdan 5'inin durumu ağır, 1'inin durumu orta. Bartın'da tedavi gören 5 yaralıdan 4'ü taburcu oldu, yatan hastamızın durumu ise iyi. Kaza sebebiyle tedavisi devam eden 7 hastamız var" ifadelerini kullandı.

BAKAN BİLGİN'DEN MÜFETTİŞLERE TALİMAT

Öte yandan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, patlamanın meydana geldiği Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağında incelemelerde bulundu. Bilgin, yetkililere, 4 müfettişle başlatılan teftişin ve soruşturmanın derinleştirilmesi talimatını verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...