Yalovalı örümcek adam ortalığı birbirine kattı

- Güncelleme:
Yalovalı örümcek adam ortalığı birbirine kattı

GÜNDEM Haberleri

Yalova’da trafikte çıkan tartışmanın ardından aracının üzerine çıkan adam ortalığı birbirine kattı. Örümcek adam gibi araçtan araca zıplayan adam, biber gazıyla polis otosunun üzerinden indirilebildi.

Cumhuriyet Caddesi Ay Sokak mevkiinde bir grup arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonrasında caddede park halinde bulunan bir aracın üstüne çıkan B.Ş, ortalığı adeta birbirine kattı. Aracın yanına yaklaşanlara biber gazı sıkan B.Ş’yi otomobilin üzerinden indirmek isteyen bir vatandaş ise meyve kasası fırlattı.

Yalovalı örümcek adam ortalığı birbirine kattı

POLİS ARACININ ÜZERİNE ÇIKTI

B.Ş. daha sonra üzerinde bulunduğu otomobilden olaya müdahale için gelen yunus ekiplerine ait polis otosunun üzerine adeta örümcek adam gibi zıpladı. Şüpheliye polisler biber gazıyla müdahale etti. Polis aracının üzerinden indirilen B.Ş. gözaltına aldı. Herkesin şaşkın bakışları arasında gerçekleşen olay çevredeki vatandaşlar tarafından anbean cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...