Yalıkavak sahilde belden yukarısı olmayan kadın cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yalıkavak sahilde belden yukarısı olmayan kadın cesedi bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bodrum Yalıkavak Sahilinde belden yukarısı olmayan kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulundu. Cesedin bir göçmene ait olduğu tahmin ediliyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kıyıda yarısı olmayan kadın cesedi bulundu. Yalıkavak Küdür Yarımadası’nda yürüyüş yapan vatandaşlar, sahilde kıyıya vuran deniz çayırları üzerinde bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını fark etti.

Yalıkavak sahilde belden yukarısı olmayan kadın cesedi bulundu

Kıyıya doğru yaklaşan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Buldukları bir kadın cesediydi ve belden yukarısı yoktu... Durum anında yetkililere haber verildi. İhbar üzerine olay yerine karadan polis, denizden sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Ekipler olay yeri ve çevresinde inceleme yaptı.

CESEDİN BİR GÖÇMENE AİT OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Kimliği belirsiz ceset, olay yerinden Muğla 911 ekiplerince alındıktan sonra otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cesedin kadın bir göçmene ait olduğu üzerinde duruluyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...