'Yalan haberlerle saldırı altındayız'

'Yalan haberlerle saldırı altındayız'

GÜNDEM Haberleri

Taraf'ın Star Medya Grubu'na yönelik yayınlarına Murat Sancak'tan sert cevap.

Star Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak, Taraf gazetesinde bir süredir şirketlerine yönelik çıkan haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. "Taraf Gazetesi'nin İftirasına Cevap" başlığıyla yapılan açıklamada, söz konusu haberlerin "iftira" olduğu belirtildi. nbsp;
Murat Sancak açıklamasında şunları vurguladı:
Taraf gazetesi tarafından bir süredir sistematik bir şekilde yürütülen iftira kampanyasının amacı, grubumuzun başarılı çalışmalarını gölgelemek ve huzursuzluk çıkarmaktır.
Bugün (dün) yayınlanan haber de hayal mahsulüdür ve bir kurgudan ibarettir.
Ne medya grubumuzda iddia edilen olaylar yaşanmış, ne geçmiş dönemlerde böyle bir harcama yapılmış, ne de yönetim kurulumuz veya herhangi bir birimimiz tarafından böyle bir tespitte bulunulmuştur. Geçmişte veya bugün şirket içindeki harcamalara ilişkin iddialar, hiçbir surette vuku bulmayan birer yalandan ve iftiradan ibarettir. Haberde belirtilen vakaların ve süreçlerin hiçbirisi gerçekleşmemiştir. Ne iddia edilen telefon görüşmesi ne de iddia edildiği gibi buna bağlı harcamaların hiçbirisinin yaşanmadığı yönetim kurulumuzun da malumudur. Dolayısıyla Sayın Ethem Sancak'la Sayın Mustafa Karaalioğlu arasında bir sorun veya tartışma da yaşanmamıştır. Sancak Ailesi, Medya Grup Başkanımız Sayın Mustafa Karaalioğlu ile uyum ve güven içerisinde çalışmakta; kendisinin çalışmalarını geçmişte olduğu gibi bugün de takdir etmektedir.
KAYNAĞI VE MAKSADI BELLİ
Star Medya Grubu, kaynağı ve maksadı belli bir saldırı altındadır.
Şirketimize olduğu gibi, Sayın Karaalioğlu'na yönelik haberlerin de tamamen iftira ve yıpratma maksatlı olduğunu görmekteyiz. Bu konuda gereken her türlü hukukî yollara başvurulmuş ve bundan sonra da başvurulacaktır.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...