Yakılarak katledilen Özgecan cinayetinde gelişme!

Yakılarak katledilen Özgecan cinayetinde gelişme!

GÜNDEM Haberleri

Mersin'de katledildikten sonra cesedi yakılan üniversiteli Özgecan Aslan'ın cinayet zanlısı olarak aranan Suphi A. yakalandı.

Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü için Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürülen zanlıları, hastanede toplanan kalabalık linç etmek istedi. Polis ve jandarma öfkeli kalabalığı güçlükle yatıştırdı. nbsp;

Cinayetle ilgili araştırmasını sürdüren polis ve jandarma ekipleri, akşam saatlerinde firari Suphi A.'yı, saat 21.00 sıralarında Fatih Mahallesi'nde bir alışveriş merkezinin yakınlarında saklanırken yakaladı. Gözaltına alınan katil zanlısı önce sorgulanmak için emniyete götürüldü.

LİNÇTEN SON ANDA KURTULDULAR

Burada işlemleri yapılan Suphi A., babası Necmettin A., ile Fatih G., sağlık kontrolü için Tarsus Devlet Hastanesine getirildiler.

Jandarma ve polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, hastanede bulunan kalabalık cinayet zanlılarına saldırarak linç etmek istediler. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, polis ve Jandarma ekipleri tarafından kordon oluşturularak hastaneden çıkarıldı. Şüphelilerden Suphi A.'nın jandarmada, Necmettin A. ile Fatih G.'nin ise polisteki sorgusu devam ediyor. nbsp;

KATİLLER EN AĞIR CEZAYA ÇARPTIRILSIN!

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde yakılarak öldürülen Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1'nci sınıf öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesi faillerin en ağır cezaya çarptırılmasını istiyor.

Özgecan Aslan'ın eniştesi Ahmet Yorulmaz, Özgecan'ın kendi halinde, kimseye kötülüğü olmayan biri olduğunu söyledi. Saldırganları daha önce tanımadıklarını ifade eden Yorulmaz, bu olayı yapanların ne amaçladığını bilmediğini ve katillerin en ağır cezaya çarptırılması gerektiğini söyledi.

Yeğeninin kimseye zararının olmadığını söyleyen dayı Abdullah Akgün, "Bu caniliği yapanların cezalarını çekmelerini istiyoruz" dedi. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...