WhatsApp kafa karıştırdı: Türkiye için henüz karar vermedik

Düzenleyen:
WhatsApp kafa karıştırdı: Türkiye için henüz karar vermedik

GÜNDEM Haberleri

Bugün Rekabet Kurumu, sözleşme güncellemesi Türkiye için zorunlu olmayacak demişti. Ancak WhatsApp'tan yapılan açıklama kafaları karıştırdı. WhatsApp yetkilileri Türkiye için yaptıkları açıklamada ”Güncellemenin Türkiye’yi kapsamayacağına dair kesin kararımız henüz bulunmuyor” dedi.

WhatsApp, yeni gizlilik sözleşmesi nedeniyle gündemden düşmüyor. Son olarak Rekabet Kurumu, sözleşme güncellemesi Türkiye için zorunlu olmayacak dedi. Ancak WhatsApp’tan kafa karıştıran bir cevap geldi. Habertürk’ün özel haberine göre uygulama yetkilileri, henüz kesin kararı vermediklerini açıkladı.

WHATSAPP KAFA KARIŞTIRDI
Rekabet Kurumu WhatsApp’ın veri paylaşımı şartı içeren sözleşmenin Türkiye’de geçerli olmayacağını açıkladı. Hatta sözleşmeyi kabul edenlerin dahi bu şartlardan muaf olacağını söyledi. Fakat WhatsApp’ın yeni açıklaması şaşırttı.

HENÜZ KESİN KARARI VERMEDİK
WhatsApp yetkilileri Türkiye için yaptıkları açıklamada ”Güncellemenin Türkiye’yi kapsamayacağına dair kesin kararımız henüz bulunmuyor” ifadelerini kullandı. Ayrıca WhatsApp’ın yetkililerinin konuşmasına göre, atılacak adımlar için ilgili makamlarla görüşmeler devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...