Volkan Bozkır; 34 ülkede 70 şehitliği olan tek ülke biziz...

Volkan Bozkır; 34 ülkede 70 şehitliği olan tek ülke biziz...

GÜNDEM Haberleri

AB Bakanı Volkan Bozkır, Türkiye'de şehit olmanın çok önemli bir hususiyet olduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.

Buket Güven KONYA
AB Bakanı Volkan Bozkır, Türkiye'de şehit olmanın çok önemli bir hususiyet olduğunu belirterek, "Türkiye'den başka hiçbir ülkenin, kendi toprakları dışında 34 ülkede 70 üzerinde şehitliği yoktur. Her gittiğimiz yerde onlara dua ediyor, Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi. "Avrupa Birliğine Üyelik Süreci ve Türkiye'nin Yeni AB Stratejisi" konulu sivil toplumla diyalog toplantısı için Konya'ya gelen Bakan Bozkır müzakerelerde gelinen noktayı anlattı. Bakan Bozkır, "23-24'üncü faslın açılması bakımından sıkıntımız yok. 17'inci faslın açılma ihtimali var. Sarkozy döneminde bloke edildi. Müzakere pozisyon belgemizi geçen cuma komisyona verdik. Normal şartlarda yeni bir siyasi engel çıkmazsa 8 haftada açılması mümkün" dedi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...