Virüs ünlülere sıçradı

Virüs ünlülere sıçradı

GÜNDEM Haberleri

Bütün dünyayı saran ve ülkemizde de ortaya çıkan koronavirüs, öldürmeye devam ediyor. Eski Kara Kuvvetleri Komutanı 79 yaşındaki Aytaç Yalman’ın koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesinde önceki gün vefat eden Yalman’ın ölümüne ilişkin Başhekimlik “Aytaç Yalman’ın koronavirüs sebebiyle öldüğü kanaati oluşmuştur” açıklamasında bulundu. Aytaç Yalman’ın eşi Belma Yalman da koronavirüs tedavisi görüyor. 11 Mart’ta nefes darlığı başlayan Yalman’ın koah ve hipertansiyon dışında ek hastalığı olmadığı ifade edildi.
Monaco Prensi II. Albert’in yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktı. Monaco Prensliği, “II. Albert’in hafta başında yaptırdığı Kovid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumuna ilişkin hiçbir endişe yok” bilgisini paylaştı.
Salgından nasıl korunulacağını katıldığı yayınlarda anlatan ünlü diyetisyen Ender Saraç da, bu virüsü kaptığı şüphesiyle karantinaya alındı. Pazartesi rahatsızlanan Saraç, İstanbul’da bir hastaneye başvurmuştu.  
Bu arada, Almanya’da siyasetçi Cem Özdemir’de Covid-19 testi pozitif çıktı. Özdemir, sosyal medyadan “Testim pozitif çıktı ama durumum gayet iyi” paylaşımı yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...