Vİdeoya çektiği kadını sosyal medyadan 'Beni Bul' notu ile paylaşmıştı, canından oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Vİdeoya çektiği kadını sosyal medyadan 'Beni Bul' notu ile paylaşmıştı, canından oldu

GÜNDEM Haberleri

Kars'ta bir köyde yaşanan olayda çektiği kadının videosunu "beni bul" notuyla sosyal medyada paylaşan adam feci şekilde can verdi. Söz konusu kadının ailesi adamı buldu, sonrasın yaşananlar korkunç oldu.

Kars'ın Selim ilçesinde, sosyal medyada paylaşılan bir video iki aileyi birbirine düşürdü. Çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi canından oldu 2 kişi de yaralandı. Olay ilçeye bağlı Akyar köyünde yaşandı.

KADININ VİDEOSUNU ÇEKİP SOSYAL MEDYADA 'BENİ BUL' NOTU İLE YAYINLADI

Çektiği kadının videosunu "beni bul" notuyla sosyal medyada paylaşan O.D.'yi söz konusu kadının ailesi hemen buldu. Daha sonra iki gurup arasında tartışma çıktı. Bıçaklı kavgaya dönüşen olayda, O.D, U.D, ve Ö.K. yaralandı.

VİDEOYU PAYLAŞAN ADAM CANINDAN OLDU

Köy sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Selim Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından Harakani Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan O.D, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...