Vicdansızlığın bu kadarı! Depremzedeler için toplanan yardımları sattı: O tır şoförü tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Vicdansızlığın bu kadarı! Depremzedeler için toplanan yardımları sattı: O tır şoförü tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremde 10 il bu felaketten etkilendi ve binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremin ardından Türkiye tek yürek oldu ve çok sayıda tonlarca yardım toplandı. Ankara'da da toplanan yardımları marketlere satan vicdansız tır şoförü tespit edildi ve harekete geçildi. Yardım malzemelerini marketlere sattığı iddiasıyla gözaltına alınan tır şoförü tutuklandı.

Türkiye depremin 10. gününde enkaz çalışmaları devam ederken 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda ili derinden etkileyen bu depremde büyük yıkımlar yaşandı. Türkiye afet bölgeleri için tek yürek oldu ve birçok yardım toplandı. Tonlarca yardım bölgeye ulaştırıldı ve hala daha yardımlar afet bölgesine gönderilmek üzere toplanıyor. Bu yardımların bazılarını ise bir tır şoförünün marketlere sattığı ortaya çıktı.

O VİCDANSIZ TIR ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Ankara'dan deprem bölgelerine gönderilen gıda içerikli insanı yardım malzemelerini kentteki bazı marketlerde satıldığının tespit edilmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan tır şoförü Y.Ö'nün işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarfaından "güveni kötüye kullanma" suçundan tutuklandı.(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cahil biri 1 Eylül 2023 00:10

Muslumaniz Elhamdülillah

Sonraki Haber Yükleniyor...