Vicdansız hırsızlardan, dudak uçuklatan yöntem

- Güncelleme:
Vicdansız hırsızlardan, dudak uçuklatan yöntem

GÜNDEM Haberleri

İzmir'in Bergama ilçesinde otlaması için araziye bırakılan hayvanları av tüfeği ile öldürerek etlerini kasaba sattıkları iddia edilen 4 kişi yakalandı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.



Bergama ilçesinde yaşayan ve hayvancılık yapan bazı köylüler, otlaması için büyükbaş hayvanlarını araziye bıraktı. Bir süre sonra hayvanları almak için bıraktıkları yere dönen köylüler, hayvanların kafatası ile iç organlarını buldu. Hayvan sahipleri durumu hemen jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen İzmir İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, hayvanları öldürüp etlerini çalan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan araştırmada 4 kişinin, kimsenin bulunmadığı sırada otlayan hayvanları av tüfeği ile vurarak öldürdükleri, hayvanların etlerini kiraladıkları araçlara yükleyerek çevrede bulunan çeşitli kasaplara sattıkları belirlendi.

Jandarma ekipleri, aynı yöntemle 18 hayvanın öldürülerek etlerinin satıldığını da tespit etti. Olayla ilgili olarak R.U. (39), Z.G. (25), G.G. (37) ve kasap olan İ.Ö. (37) yakalanarak gözaltına alındı. Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alınan zanlılar daha sonra sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...