Vicdan azabına dayanamadılar, 13 yıl sonra itiraf ettiler

/ Kaynak: AA
Vicdan azabına dayanamadılar, 13 yıl sonra itiraf ettiler

GÜNDEM Haberleri  / AA

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, 13 yıl önce işledikleri cinayeti vicdan azabına dayanamadıklarını söyleyerek itiraf eden iki kişi tutuklandı.

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, 13 yıl önce işledikleri cinayeti vicdan azabına dayanamadıklarını söyleyerek itiraf eden iki
kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çataltepe Köyü'nde yaşayan Hayati Parlak, 2000 yılının haziran ayında ortadan kayboldu. Uzun süre devam eden arama çalışmalarına rağmen bulunamayan Parlak'ın ailesi de oğullarının öldüğüne inandı. Bunun üzerine Hayati Parlak'ın eşi Filiz Parlak da başka bir kişiyle evlenerek Kesin soyadını aldı. Aradan geçen 13 yılın ardından polise giderek suçunu itiraf eden Filiz Keskin, eşi Hayati Parlak'ı eşinin uzaktan akrabası olan çoban Fedai Öz ile birlikte başına taş ile vurarak öldürüp Darıca Köyü yakınlarındaki Kurudereye attıklarını söyledi. Zanlıların ifadesinin ardından bölgede yapılan incelemede, kemik parçaları tespit edildi. Hayati Parlak'a ait olduğu tahmin edilen kemikler incelemek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken Filiz Keskin (37) ve Fedai Öz (44), çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bandırma Cezaevine gönderildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...