Vekillerin telefonuna çıkmayan yandı

Düzenleyen:
Vekillerin telefonuna çıkmayan  yandı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, milletvekillerinin ‘müsteşarlar ve genel müdürler telefonlarımıza çıkmıyor’ şikayeti üzerine, tüm bakanlara ‘Telefona çıkmayan bürokratlarla ilgili gereğini yapın’ talimatı verdi.

Yücel Kayaoğlu ANKARA
AK Parti’nin dün Meclis grubu toplantısının basına kapalı bölümünde, bazı milletvekilleri söz alarak, bürokratlardan şikayet etti. Milletvekilleri ‘Müsteşarları, genel müdürleri arıyoruz, telefonlarımıza bile dönmüyorlar’ dedi. Bunun üzerine Başbakan Yıldırım, “Öyle şey olmaz. Bakan arkadaşlarımız da şu anda karşımda oturuyor. Buradan sesleniyorum: Bürokratlarınızı uyarın. Millî irade her şeyden önemlidir. Millî iradenin temsilcileri olan milletvekillerinin telefonlarına mutlaka dönsünler. Eğer bunu yapmıyorlarsa, siz gereğini yapın. Bir daha bu konularda şikayet almayalım” dedi.
DEVAM İKAZI
Başbakan Yıldırım toplantıda, milletvekillerini Meclis çalışmalarına katılımları konusunda da ikaz etti. Yıldırım, “Burada kimse ayrıcalıklı değil. Herkes eşit. Önümüzde önemli düzenlemelerin çıkarılacağı bir döneme giriyoruz. Bu yasalar bitene kadar meclis çalışacak” dedi. Yıldırım, espri de yaparak, “Artık size kalmış. İsterseniz bu ay sonuna kadar çalışıp çıkaralım. Ya da yaz boyu Meclis’i çalıştırırız. Gerisini siz düşünün” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...