Vekil değil PKK sözcüsü

Vekil değil PKK sözcüsü

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP, yarım ağızla saldırıyı kınarken Diyarbakır’da konuşan HDP Milletvekili Leyla Güven, terörle bağlantısı olan HDP’li vekillerin görevden alınılmasını hazmedemeyerek kayyum tayinleri hakkında küstah açıklamalarda bulundu.

Milleti savaşla, çatışmayla tehdit etmeye başladı. Terör örgütü PKK’yı ve dağa katılımları destekleyen HDP’li Güven “Bu, devam edecek çünkü savaşın sebebi HDP değildir. Savaşı çıkaran zihniyet Kürt sorununu çözümsüz bırakan zihniyettir. Bu sürdüğü sürece gerillaya katılım da olacak, çatışmalar da olacak, savaşlar da olacak” dedi. HDP’li Güven’in sözlerine reaksiyon gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal “Bu ülkede Kürt kardeşlerimize kene gibi yapışmış, masumları dahi katleden bir PKK ve onu destekleyen HDP problemi var” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...