Varto roketçisi bu halde yakalandı!

/ Kaynak: DHA
Varto roketçisi bu halde yakalandı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Muş'taki operasyonda 4 PKK'lı ölü ele geçirilirken, elinde roket atarla, kazdığı hendekler arkasında poz veren 'Varto roketçisi' de yaralı yakalandı.

Muş'un Varto İlçesi'nde dün PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen 'Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız' operasyonunda 4 PKK'lı ölü ele geçirilirken, elinde roket atarla, kazdığı hendekler arkasında poz veren 'Varto roketçisi' terörist de yaralı yakalandı. Varto'da 15 ve 16 Ağustos 2015 tarihlerinde sözde özerklik ilan eden PKK'lı teröristlerden, elinde roketatarla kazdığı hendekler arkasında poz veren ve güvenlik güçlerine saldıran  'Varto roketçisi' denilen terörist ele geçti. Yaralı yakalanan bu teröristin aynı zamanda PKK terör örgütünün sözde halkla ilişkiler Varto sorumlusu olduğu ve her akşam köylere giderek silahlı propaganda yaptığı, köy komiteleri kurulmasi için halkı zorladığı, bölgede kandırdığı gençlerle sürekli olarak yol kesme eylemleri yaptığı öğrenildi.  
Güvenlik güçlerinin dün Varto'da yaptığı 4 PKK'lının öldüğü, roketatarla poz veren teröristin de yaralı ele geçirildiği operasyona,  Muş Malazgirt'te PKK'lı teröristlerin şehit ettiği İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Komutanı Arslan Kulaksız'ın ismi verildi.
Varto'da 16 Ağustos'ta düzenlenen operasyonda ise 6 PKK'lı terörist öldürülürken, 2 PKK'lı terörist ise yakalanmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...