Vapurda şoke eden olay: Yaşlı yolcu, bir başka yolcunun saçını çakmakla yaktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da vapura binen adam, uzun saçlı genç bir yolcunun saçlarını yaktı. Olay sonrası saçları yanan genç ile adam arasında arbede yaşandı. Vapurda yolcunun saçını yakan ve emniyet ekipleri tarafından yakalanan N.Ç., ifadesinde "Geçmiş dönemde uzun saçlı insanlara yönelik travmatik olaylar yaşadığım için yaktım" dedi.

Şoke eden olay 9 Eylül günü İstanbul'da Anadolu Yakası ile Avrupa Yakası arasında sefer yapan bir vapurda yaşandı.

ÇAKMAKLA ATEŞE VERDİ

İddiaya göre, 14 yaşındaki M.E.A, Sarıyer'den Beykoz'a gitmek için bindiği vapurda şaşkına çeviren bir saldırıya uğradı. Aynı vapura binen 52 yaşındaki N.Ç., ön koltukta oturan gencin yanına gelerek saçlarını çakmakla tutuşturdu.

SAÇLARI YANAN GENÇ ÇILGINA DÖNDÜ

Saçlarının yandığını gören genç, panikle saçlarını söndürerek, saçını yakan adama yumruklarla saldırdı. İki yolcu arasında yaşanan yumruklu kavga vapurun içindeki güvenlik kamerasına yansırken, kavga vapurdaki diğer vatandaşların müdahalesiyle son buldu.

'UZUN SAÇ TRAVMASI' YÜZÜNDEN YAKMIŞ

Olayın ardından emniyete götürülen N.Ç. isimli şüpheli şahıs sorgulamasında, geçmiş dönemde uzun saçlı insanlara yönelik travmatik olaylar yaşadığını, kullandığı psikoloji ilaçlarını içmediğinden dolayı kendine hakim olamayıp olayı gerçekleştirdiğini beyan etti.

Şüpheli şahıs kasten yaralama ve hakaret suçlarından hakkında yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sultan18 Eylül 2023 17:30

Travmasini baska insanlarda travma acarakmi tedavi edecek nasil serbest kaliyor anlamadim

İstanbullu 17 Eylül 2023 23:24

Nasıl serbest bırakılabilir ki? En azından akıl hastanesine yatırsalarmış. Ya çoluk çocuğa yaparsa bunu

Sonraki Haber Yükleniyor...