Van’da terör operasyonu! 13 şüpheliye işlem yapıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Van’da terör operasyonu! 13 şüpheliye işlem yapıldı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Terörle mücadele kapsamında çalışmalar devam ederken Van’da PKK/KCK ve FETÖ/PDY terör örgütü soruşturmaları çerçevesinde 13 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Terör örgütleri ile mücadele yurdun tüm noktalarında kararlılıkla sürerken düzenlenen operasyonla örgüt üyeleri tek tek yakalanıyor. Van'da PKK/KCK ve FETÖ/PDY terör örgütü soruşturmaları kapsamında 13 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:

“10-17 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde PKK/KCK terör örgütü soruşturmaları çerçevesinde 12 şahıs, FETÖ/PDY terör örgütü soruşturmaları bünyesinde ise 1 şahıs olmak üzere toplam 13 şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapılmıştır” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...