Van merkezli operasyonda 4 kişi tutuklandı

/ Kaynak: İHA
Van merkezli operasyonda 4 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Van merkezli operasyon kapsamında dün adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 3 kişi serbest bırakıldı. 5 kişinin de sorgusu devam ediyor.

Dün adliyeye sev edilen 12 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 5 kişinin sorgusu devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Van Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğinin talimatıyla 6 ilde Van merkezli operasyon düzenlenmiş, 25 şüpheli gözaltına alınmıştı. Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülerek sorguları tamamlanan 25 şüpheliden 13'ü, önceki gün çıkarıldıkları adli makamlarda, 5 şüpheli savcılıkta, 4 şüpheli mahkemede serbest kalırken, 4 şüpheli ise tutuklanmıştı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan ve sorguları tamamlandıktan sonra dün sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 7'sinin sorgusu dün gece geç saatlere kadar devam etti. Sorguları tamamlanan 3 şüpheli serbest kalırken, 4 şüpheli tutuklandıktan sonra mahkemeye ara verildi. Geri kalan 5 şüphelinin sorguları ise bu sabah saatlerinde tekrar başladı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...