Valilik önünde panik anlar! Şüpheli hareketler sergiledi, polisler harekete geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Valilik önünde panik anlar! Şüpheli hareketler sergiledi, polisler harekete geçti

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman Valiliği  gece saat saatlerinde önüne aracıyla gelerek şüpheli hareketlerde bulunan şüpheli şahıs, polis ekiplerini harekete geçirdi. Tedbir alan polisler, şüpheli şahsın yanına giderek kontrollerde bulundu ve herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadı.

Gece saat 04.00 sularında otomobili ile Adıyaman Valiliği önüne gelen bir şahıs, aracından inerek şüpheli hareketlerde bulundu. Durumu fark eden valilikte görevli polisler herhangi bir duruma karşı tedbir alarak konuyu telsizden anons geçti.

ŞÜPHELİNİN ARACAINDA KONTROL YAPILDI

Durum üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şüpheli hareketlerde bulunan şahsın yanına dikkatli bir şekilde yaklaşan polis ekipleri şahsın kimlik kontrolünü yaparak araçta inceleme yaptı. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması üzerine şahıs valilik önünden uzaklaştırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...