Vali Mutlu'dan saldırı açıklaması

Vali Mutlu'dan saldırı açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Vali Mutlu: 'Yapmış oldukları ticaret vesilesiyle yanlarında para bulundurmaları nedeniyle soygun amaçlı bir saldırıya maruz kaldıkları anlaşılıyor"dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bakırköy'deki silahlı saldırıyla ilgili olarak nbsp;'Olayın mahiyetine baktığımızda ise yapmış oldukları ticaret vesilesiyle yanlarında para bulundurmaları nedeniyle soygun amaçlı bir saldırıya maruz kaldıkları anlaşılıyor" dedi.


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Yücel Çakmaklı Kültür Salonu'nda düzenlenen 'Büyükşehirde genç olmak' konulu konferansa katıldı. Kültür salonuna gelişte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Mutlu, Bakırköy'de eski milletvekili Adnan Yıldız aracına yönelik düzenlenen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı ile açıklamalarda bulundu. Saldırı nedeniyle üzüntülerini dile getiren Mutlu, "Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden muhterem eşi ve kızına Allah'tan rahmet diliyorum. Olayın faillerinden biri ölü, diğeri yaralı olarak ele geçirilmiş vaziyettedir. Olayın mahiyetine baktığımızda ise yapmış oldukları ticaret vesilesiyle yanlarında para bulundurmaları nedeniyle soygun amaçlı bir saldırıya maruz kaldıkları anlaşılıyor. Olay tamamen bu niteliktedir. Dolayısıyla farklı bir vasfı, özelliği yoktur. Yanlarında bulunan bir miktar paranın kaçırılması maksadıyla gerçekleştirilen bir olaydır. Şahısların hırsızlık suçlarından muhtelif defalar ceza aldıkları, hüküm giydikleri biliniyor. Olay yerine bir motosiklet ile gelmişler ve yakın bir yere motosikletlerini bırakmışlar. Daha önceden takip ettikleri anlaşılıyor. Bunlar asayiş birimlerimizin ilk değerlendirmeleridir, son değerlendirmeleri adli makamlar bütün gerçekliğiyle ortaya çıkaracaklardır" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...