Uyuşturucu tacirlerine darbe: Çok sayıda gözaltı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Uyuşturucu tacirlerine darbe: Çok sayıda gözaltı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sinop’ta uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda farklı türlerde uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Türkiye'nin suç ve suçlularla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Bu doğrultuda güvenlik güçleri uyuşturucu satıcılarına nefes aldırmıyor.

SİNOP JANDARMASINDAN TACİRLERE OPERASYON

Sinop İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarını yönelik olarak yapılan operasyonda Sinop Merkez, Gerze ve Türkeli ilçelerinde yapılan aramalarda piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 126 adet ekstazi hap, 106 gram skunk, 5 gram kubar esrar, 6 gram metamfetamin ile birlikte 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ele geçirilen malzemeler ile ilgili 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar hakkında adli işlemler başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...