Uyuşturucu tacirlerine darbe: 32 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Uyuşturucu tacirlerine darbe: 32 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir ayda yapılan uyuşturucu baskınlarında 32 şahıs yakalandı. 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güvenlik güçlerinin uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonları hız kesmiyor. Yurt genelinde yapılan baskınlarla zehir tacirlerine darbe üzerine darbe indiriliyor. Ekipler bu kez Niğde'de harekete geçti.

32 KİŞİ OPERASYONLA YAKALANDI

Uyuşturucunun arzı ile mücadele çerçevesinde sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatt Bu çerçevede yapılan operasyonlarda 32 şahıs yakalandı.

ELE GEÇİRİLENLER

Şahısların üstlerinde, ev ve araçlarında yapılan aramalarda 724 adet sentetik ecza maddesi, 211 gram çeşitli uyuşturucu madde, 2 adet ecstasy maddesi, 1 adet tabanca ve 8 adet fişek ele geçirildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Şüpheli şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılırken 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...