Uyuşturucu parası alamadı, halasıyla babaannesinin boğazını kesti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Uyuşturucu parası alamadı, halasıyla babaannesinin boğazını kesti

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa Osmangazi’de bağımlı bir genç korku saçtı. 23 yaşındaki şahıs, kendisine uyuşturucu parası vermeyen halası Safiye Balaban ile babaannesi Sabriye Balaban’ı boğazından bıçakladı. Anne ağır yaralanırken kızı öldü. Kaçan katil aranıyor.

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Sakarya Mahallesi, Çam Sokak'ta dehşet verici bir olay meydana geldi. 23 yaşındaki Y. Balaban bir arkadaşı ile kahvaltı yaptıktan sonra halası Safiye Balaban (49) ve babaannesi Sabriye Balaban'ın (75) birlikte ikamet ettiği eve geldi.

HALASININ BOĞAZINI KESTİ

İddiaya göre genç, uyuşturucu alabilmek için ikiliden para istedi. Ancak umduğunu bulamayınca bağırıp çağırmaya başladı. Ardından saldırıya geçti. Uyuşturucu krizine giren şahıs, cebinden çıkardığı bıçakla halasının boğazını kesti. Daha sonra bıçağı babaannesinin boğazına sapladı.

Uyuşturucu parası alamadı, halasıyla babaannesinin boğazını kesti

HALA ÖLDÜ, BABANNE AĞIR YARALI

Sesleri duyan komşular kapıya dayandı. Zanlı onları bıçakla uzaklaştırdıktan sonra kaçtı. Yapılan ihbar sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Safiye Balaban'ın hayatını kaybettiği belirlenirken ağır yaralanan annesi ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ekipler şüphelinin yakalanması için çok yönlü çalışma başlattı. Y. Balaban'ın uyuşturucu kullanmaktan sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...