Üsküdar'da esnaf işe yüzerek gitti

Düzenleyen:
Üsküdar'da esnaf işe yüzerek gitti

GÜNDEM Haberleri

Sabah saatlerinde etkili olan sağanak, vatandaşlara zor anlar yaşatırken, bir vatandaşın sel sularında yüzmesi dikkat çekti.

İstanbul genelinde etkili olan sağanak, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Etkili olan gök gürültülü şiddetli yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluşurken, sürücüler zor anlar yaşadı.

Yağmura yakalanan bazı vatandaşlar üst geçitlerin altına, bina saçaklarına ve otobüs duraklarına sığındı.

Yağış nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Yollarda meydana gelen su birikintisi nedeniyle araçlar ilerleyemezken, bir çok araç yolda kaldı.

Üsküdar'da esnaf işe yüzerek gitti

YÜZEREK İŞE GİTTİ
Yağmurdan en çok etkilenen semtlerin başında gelen Üsküdar'da da, bir vatandaşın sel sularını geçmek için yüzmek zorunda kaldığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Üsküdar'da esnaf işe yüzerek gitti

SELDEN KAÇMAK İÇİN YÜZDÜLER
Şehrin ana arterlerinde trafik tıkanırken, toplu taşımda da kent genelinde aksama yaşandı. Bazı vatandaşlar da sel sularından kurtulmak için yüzmek zorunda kaldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...