Üsküdar'da 4 katlı binada patlama meydana geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Üsküdar'da 4 katlı binada patlama meydana geldi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Üsküdar'da bulunan 4 katlı bir binada patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.

İstanbul Üsküdar'da 4 katlı binada meydana gelen patlama nedeniyle ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.

ÜSKÜDAR'DA 4 KATLI BİNADA PATLAMA

Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'taki 3 katlı binanın en üst katında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama sırasında ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.Üsküdar'da 4 katlı binada patlama meydana geldi3 katlı binada patlama meydana geldi.

4 KİŞİ YARALANDI

Patlama sırasında ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Üsküdar'da 4 katlı binada patlama meydana geldiTedavi altına alındılar.

İSTANBUL VALİSİNDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Üsküdar’da ilk belirlemelere göre doğalgaz nedeniyle meydana gelen patlamada yaralanan 4 hemşehrimize Allah’tan acil şifalar diliyorum" dedi.

"DOĞALGAZ KAYNAKLI BİR PATLAMA"

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, son durum hakkında NTV'ye yaptığı açıklamada, "Doğalgaz kaynaklı bir patlama oldu. 3 kişi yaralandı. Binayı ve sokağı boşalttık. Hayati anlamda bir sıkıntımız yok" dedi.

ÜSKÜDAR KAYMAKAMINDAN AÇIKLAMA

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ise olayda 4 yaralının olduğunu ve 2'sinin durumunun ağır olduğunu söyledi. Binada maddi hasar olduğunu yineleyen kaymakam Demiryürel, patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğunu doğrulayarak patlamanın meydana geldiği binanın kullanılamaz hale geldiğini ifade etti.

Üsküdar'da 4 katlı binada patlama meydana geldi2 kişi ağır yaralandı.

BİNADA İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Öte yandan itfaiye ekiplerinin binadaki enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, polis ekipleri de binada ve patlamanın meydana geldiği dairede inceleme başlattı. Çevik kuvvet ekipleri de patlamanın meydana geldiği sokakta geniş güvenlik önlemi aldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...