Ünlü diyetisyen Canan Karatay parasını geri aldı

/ Kaynak: DHA
Ünlü diyetisyen Canan Karatay parasını geri aldı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler tarafından dolandırılan Canan Karatay, emniyete gelerek parasını geri aldı.

Bankadan çektiği 50 bin dolar ve 10 bin lirayı dün iki ayrı parka bırakan Karatay, şüpheliler Ahmet Ö., ve Mehmet K'nın adliyeye sevk edilmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi. Burada yaklaşık yarım saat kalan Karatay parasını alarak emniyetten ayrıldı. Paraları bez torbanın içinde alan Karatay çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. nbsp;Karatay, "Ben iyiyim. Çok iyiyim. Paramı aldım. Herkese teşekkür ediyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum. Hastaneye dönüp hasta bakacağım. Şöyle bir mesaj vermek istiyorum; Hiçbir devletten gelen telefon ettiğini söyleyen kişiye devlet vatandaşından para istemez. Hiçbir terör mücadelesinde devlet vatandaşını kullanmaz. Ben bu yaştan sonra bunu öğrendim. Bana diyorlar ki manşet olmuşsun. Akıllıydı işte diyorlar. Resmen şok geçirtiliyorsunuz. Melekeler tamamen kapanıyor. Akıl tamamen yok oluyor ve hiçbir şey işlemiyor. Ondan sonra bu psikolojiyle çökerdikten sonra biz size yardım edeceğiz. Siz devlete hizmet ediyorsunuz.Devlete hizmet etmede tabii sizi gururlandırıyor. Çünkü siz suçlanıyorsunuz. Siz yardım etmezseniz operasyon sizin yüzünüzden duracak ve siz suçlanacaksınız. Devlet hiçbir operasyonda vatandaşını kullanmaz. Para istemez. Lütfen korkmayın en ufak bir şey de 155'i arayın. Paramın tamamını aldım. Bu bir tesadüf. O kadar mesaj geliyor ki bana. Emekli hakimi, savcılar, öğretmenler var. Siz paranızı aldınız biz alamadık. Siz nasıl aldınız diyorlar. Tamamen tesadüf. Ekip onun arkasındaymış. Onları yakalıyorlar ve parayı alıp beni buluyorlar.Bu arkadaşlar doktor Canan Karatay olduğumun farkında değiller" diye konuştu. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...