'Üniformalarla çok heybetli olmuşsunuz gençler'

'Üniformalarla çok heybetli olmuşsunuz gençler'

GÜNDEM Haberleri

Millî Savunma Bakanı Hulûsi Akar, 7. Uluslararası Askerî Sporlar Konseyi (CISM) Dünya Askerî Olimpiyat Oyunları’nda güreş branşında başarılı olan sporcularla bir araya geldi.

Akar, Çin’in Wuhan şehrinde düzenlenen müsabakalarda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp ve Taha Akgül ile bronz madalya kazanan Soner Demirtaş, Fatih Yaşarlı, Selahattin Kılıçsallayan ve güreş takımı kaptanı, antrenörü ve kafile komutanını kabul etti. 109 ülkeden 9 bin 308 sporcunun mücadele ettiği oyunlarda, madalya kazanan sporcularla tek tek sohbet eden Akar “Asker üniforması ile daha da heybetli olmuşsunuz” ifadesini kullandı. Bakan Akar, daha önce çeşitli şampiyonalarda kazandıkları başarılarla tüm milleti gururlandıran sporcuların, bu defa da TSK çatısı altında aldıkları madalyalarla büyük mutluluk yaşattıklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...