Ümit Dikbayır'dan İYİ Parti yönetimine göz dağı: Çok utanacakları bir şey var, rezil kepaze olacaklar!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ümit Dikbayır'dan İYİ Parti yönetimine göz dağı: Çok utanacakları bir şey var, rezil kepaze olacaklar!

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti'de kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, "İş madem bu hale getirildi, sonuna kadar mücadele edeceğim. Bazı parti yetkililerimizin çok utanacağı bir şey var. Anlattığım zaman rezil kepaze olacaklar" dedi.

Yerel seçimlere aylar kala, İYİ Parti'de sular durulmuyor. Dün yaptığı açıklamada istifa kararından vazgeçtiğini duyuran İYİ Partili Ümit Dikbayır, hakkındaki iddialara ilişkin konuştu. 

Sözcü'den Saygı Öztürk’e konuşan Dikbayır, “Konu, buralara nasıl geldi, nasıl getirildi, bambaşka yere nasıl evrildi? Anlaşılır gibi değil. Bu saatten sonra partimizden istifa etmeyeceğim, sonuna kadar duracağım. Açıkçası 5-10 gün sonra partimizden istifa etmeyi düşünüyordum. Bağımsız kalacaktım. Ama iş madem bu hale getirildi, ben de sonuna kadar mücadele edeceğim" ifadelerini kullandı. 

"REZİL KEPAZE OLACAKLAR" 

Taciz iddialarına ilişkin olarak, "Bu kızın kiminle ilişkisi bulunduğu, kimin örtbas ettiği biliniyor" diyen Dikbayır, Genel Başkan Meral Akşener'e doğru bilgi verilmediğini savundu. Dikbayır, "Partiye yazık ediyorlar. Onun altında bazı parti yetkililerimizin çok utanacağı bir şey var. Ben onu anlattığım zaman rezil, kepaze olacaklar. Bazı şeyleri anlatmaya utanıyorum. Partide tacizde bulunulduğu öne sürülen kadını işten çıkarıp olayın üstünü kapattılar. O kızcağız da işten çıkarılmasını benden biliyor. Şimdi bilemişler, 5 sene önce işten çıkarttıkları bu kişiyi işe almışlar sırf bana iftira atsın diye. Yine bir dedikodu üzerinden gidiyor. Yarın bir gün anlattığım zaman ne yapacak? Evet, bunları açıkça anlatmak zorundayım. Çünkü bana açıkça iftira ettiler. Benim de çoluk çocuğum var. Öyle şey olur mu?” dedi. 

Ümit Dikbayır, bugün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na hakkındaki iddiaların araştırılması için dilekçe verecek. Ayrıca TBMM Başkanlık Divanı'na dilekçe verip, iddia konularıyla ilgili dokunulmazlığının kaldırılmasını isteyecek.  

İYİ PARTİ'DEKİ İSTİFA DALGASI 

İYİ Partiden istifa eden Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, AK Parti'ye katılmıştı.

Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz parti üyeliğini sonlandırdığını, eski İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem de partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

İYİ Parti 28. Dönem Ankara Milletvekili Adnan Beker de partisinden istifa etmişti.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...