Uludağ'da kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı

/ Kaynak: DHA
Uludağ'da kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Uludağ'da dün başlayan kar yağışı aralıklı devam ediyor. Yağışla birlikte Uludağ'daki kar kalınlığı 20 santimetreden 30 santimetreye yükseldi.

Uludağ'da dün başlayan kar yağışı aralıklı devam ediyor. Yağışla birlikte Uludağ'daki kar kalınlığı 20 santimetreden 30 santimetreye yükseldi. nbsp;Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da, sezonun son günleri yaşanırken, dün akşam başlayan kar yağışı, işletme sahiplerini sevindirdi. Aralıklı devam eden yağışlar sonucu kar kalınlığı 10 santim arttı. Gecenin en düşük sıcaklığının sıfırın altında 1 derece olarak ölçüldüğü Uludağ'da, pistlerde kayak yapılacak yeterli kar olduğu açıklandı. Sezonun son günlerinde bulunan Uludağ'da otellerin bir çoğu önümüzdeki haftadan sonra kapatacağı belirtildi. nbsp;Yeterince kar yağmadığı için sezonu hayal kırıklığı ile geçiren Uludağ'da toplam 5 bin yatak kapasiteli 30'a yakın otel ve misafirhane bulunuyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...