Uludağ kilitlendi! Araç trafiği 25 kilometreye ulaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bursa Uludağ'da kar yağışı sürüyor. Jandarma, zincirsiz araçların Uludağ çıkışına izin vermiyor. Bu sebeple bölgede 25 kilometre uzunluğunda araç trafiği oluştu. Bazı vatandaşlar, kayak takımlarıyla kayarak şehir merkezine inmeye çalışdı.

Soğuk hava ve kar yurdu etkisi altına aldı. Bursa Uludağ'a beklenilen kar, geçte olsa yağdı. Kar kalınlığının 20 santimetreye ulaştığı Uludağ'da yollar kapandı. Bölgede tedbir alan jandarma ekipleri, zincir takmayan sürücüleri geri çevirdi. Bu sebeple 25 kilometrelik araç trafiği oluştu.

Uludağ kilitlendi! Araç trafiği 25 kilometreye ulaştı

KAYA KAYA GİTTİLER

Yolun kapalı olması sebebiyle geri dönmek zorunda kalan bazı vatandaşlar ise kayak takımları ile kayarak şehir merkezine inmeye çalıştı.

Uludağ kilitlendi! Araç trafiği 25 kilometreye ulaştı

KAZDAĞLARINA GİRİŞ YASAKLANDI

Balıkesir'de de kar etikili oldu. 24 saattir aralıksız yağışın devam ettiği Kazdağları Milli Parkı'nda sisle birlikte görüş mesafesi iyice düştü. Muhtemel kazaların önüne geçebilmek için Ayıkapısı, Kışladağ ve Yalama Kapıları ziyaretçi girişine kapatıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...