Ulaştırma Bakanlığından Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması: Ücretleri iade edilecek

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Ulaştırma Bakanlığından Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması: Ücretleri iade edilecek

GÜNDEM Haberleri  / İHA/AA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kuzey Marmara Otoyolu işletmecisine ceza verilmesine ve yolda kalanların paralarının iade edileceğini açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı,  İstanbul’u geçtiğimiz günlerde etkisi altına alan şiddetli kar yağışı nedeniyle 24 Ocak'ta Kuzey Marmara Otoyolu'nun bazı kısımlarının trafiğe kapalı kalması nedeniyle işletmeci firmaya 6,8 milyon lira ceza kesti.             

OTOYOL GEÇİŞ ÜCRETLERİ İADE EDİLECEK

Kuzey Marmara Otoyolu İşletmesi, 24 Ocak'ta kar yağışı nedeniyle kapanan kesimlerde beklemek zorunda kalan ve mağduriyet yaşayan sürücülerin otoyol geçiş ücretlerini iade etti. Son yılların en kuvvetli kar yağışının yaşandığı ve yer yer çok kuvvetli tipinin olduğu Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Yassıören, Yassıören-Odayeri ve Habipler-Hasdal mevkilerini kapsayan yolları kullanan ve mağduriyet yaşayan tüm sürücülerden alınan otoyol geçiş ücretleri, Kuzey Marmara Otoyolu işletmesi tarafından iade edilecek.    

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...