'Uğur Işılak'ın çok etkisi oldu'

'Uğur Işılak'ın çok etkisi oldu'

GÜNDEM Haberleri

AK Parti'nin olay seçim şarkısı Dombra'nın sözlerini Başbakan Erdoğan'a uyarlayan Uğur Işılak'a Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'dan övgü geldi.

Katıldığı bir televizyon programında seçim sonuçlarını değerlendiren Beşir Atalay, şunları söyledi;Bizim stratejinin başına Başbakan Erdoğan var. Biz organize çalışan partiyiz. Seçim kampanyalarımız güçlü olur. Olup bitenleri iyi izleriz. Onun ötesinde büyük bir reklam kampanyamız var. Seçim beyannamesini hazırlayan başka ekip var. Biz iyi kuruyoruz, iyi denetliyoruz, ilkeleri saptırmıyoruz. Uğur Işılak meydanları salladı. Onun da çok etkisi var. Bunların iyi planlanmasında liderliğin rolü fazladır.
"BUNU TARİH KAYDETSİN"
Herkes gecesine gündüzüne kattı. Rekor kırıldı. Yüzde 90 varan katılım. Milletimizin seçime verdiği önem. Bunu tarih kaydetsin. Herkes şundan mutlu olsun. Millet sandığın, seçimin değerini biliyor. Bu bir rekor. Yüzde 89 küsur katılım oranı.
(Haber7)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...