Uçakta 'Sarıgül' zirvesi

Uçakta 'Sarıgül' zirvesi

GÜNDEM Haberleri

Kılıçdaroğlu, Baykal ile birlikte yaptığı İzmir seyahatinde Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün konuşulmadığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile birlikte yaptığı İzmir seyahatinde Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün konuşulmadığını söyledi. Adnan Menderes Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, "Uçakta Mustafa Sarıgül'ün yeniden CHP'ye katılımı konusunda Baykal ile bir zirve yapıp yapmadıklarına" dair soruya "O, sizin zirvenizdir. Biz öyle bir bir şey konuşmadık. Sizler yazıyorsunuz ben de okuyorum. Bilgiyi sizden alıyorum" cevabını verdi. CHP'den, 2005'te, Deniz Baykal'ın genel başkanlığı döneminde ihraç edilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yeniden CHP üyesi olup olmayacağı konusunun İzmir seyahati sırasında masaya yatırılacağı iddia edilmişti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...