Twitter'a yasal düzenleme geliyor

Twitter'a yasal düzenleme geliyor

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Gezi Parkı eylemlerine ilişkin yaptığı açıklamada "Sosyal medyayla ilgili çalışmamız olacak. Yasal düzenlemenin yapılması gerektiğine inanıyoruz" dedi.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Güler, şu ifadeleri kullandı; "Muayene yapan doktor mercilere bildirmek zorundadır. İzmir, Ankara, İstanbul ve Hatay'da polis memurları hakkında işlemler yapılıyor. İzmir'de 2, İstanbul'da 1 polis memuru açığa alındı. Şiddet eylemlerinin sürdürülmesi konusunda inatlaşmayı anlamak mümkün değil. İş bırakma ve grevle insanları sokağa dökme çabaları vardır, bunlara izin verilmeyecek. Emniyet kentlerde, jandarma kırsal alanda, sahil güvenlik de denizlerde görev yapar. Ben ihtiyaç duyduğum alanda görevlendirebilirim. Gerekirse polis de jandarma alanında görev yapabilir. TSK'dan her hangi bir kuvvet talepte bulunmadık, ben emrimdeki jandarmayı görevlendirdim. 'Ben her sabah Kızılay'da gösteri yapacağım'. Böyle bir şey mümkün mü? Hakların kullanılması bir başkasının haklarını kullanmasına engel olamaz. Bunun sürdürülebilirliği yoktur. Memur ve işçilerden kanunsuz eylemlere iştirak etmemlerini istiyorum, bunların sonuçlarına katlanırlar. Sosyal medyayla ilgili çalışmamız olacak. Yasal düzenlemenin yapılması gerektiğine inanıyoruz. Hangi yalan haberin nasıl sızdırıldığını gördünüz."(ntvmsnbc)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...