Twitter şüphelileri serbest bırakıldı!

/ Kaynak: DHA
Twitter şüphelileri serbest bırakıldı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Twitter şüphelilerinden 2'si kadın 3 kişi çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Twitter'da açılan sahte hesaplar üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve çok sayıda devlet görevlisine küfür ve hakaret içerikli mesajlar yazdıkları tespit edilen 2'si kadın 3 kişi çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da açılan bazı hesaplardan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e yazılan küfür ve hakaret içerikli mesajlar üzerine soruşturma açılmıştı. Asayiş şube müdürlüğü Bilişim Suçları Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan soruşturmada polis Veli H.K., Serpil I. Ve Serap K.'yı gözaltına almıştı.

Emniyette yapılan işlemleri tamamlanarak Çağlayan Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheliler savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi. Mahkeme şüphelileri tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...