Twitter hesabı hacklenen Melih Gökçek'ten açıklama

Twitter hesabı hacklenen Melih Gökçek'ten açıklama

GÜNDEM Haberleri

Melih Gökçek'in Twitter hesapları hacklendi. Twitter hesabı hacklenen Melih Gökçek'ten ilk açıklama! Hackerler Gökçek'in hesabından bakın ne tweetledi!

Twitter hesabı hacklenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten ilk açıklama.Gökçek, "Twitter hesabım hacklendiği için hesabımdan yazılan ve yapılan açıklamaların benimle hiç bir ilgisi nbsp;yoktur" ifadesini kullandı.Gökçek, yaptığı yazılı açıklamada, Twitter hesabının bu sabaha karşı hacklendiğini belirterek, şunları kaydetti:"Twitter hesabım hacklendiği için hesabımdan yazılan ve yapılan açıklamaların benimle hiç bir ilgisi yoktur. İkinci bir açıklama yapana kadar hesabımdan yapılan açıklama ve bilgilerin dikkate alınmamasını kamuoyunun bilgisine sunarım." Melih Gökçek hacklendi. Melih Gökçek'i kim hackledi. İşte Melih Gökçek'in Twitter hesabından atılan o tweetler...Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Twitter hesapları hacklendi.İki milyona yakın takipçisi bulunan Gökçek'in Twitter hesabı, kendilerini Siber Ergenekon Tim olarak tanıtan hacker grubu tarafından ele geçirildi.Gökçek'in Twitter hesabından "Ne Mutlu Türküm Diyene - Mustafa Kemal Atatürk / Siber Ergenekon TİM" tweeti atıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...