Turkuvaz Medya Grubu binasına saldıranlar serbest bırakıldı

/ Kaynak: AA
Turkuvaz Medya Grubu binasına saldıranlar serbest bırakıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Turkuvaz Medya Grubu'na binasına yumurta ve boyalı saldırı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 12 şüpheli serbest bırakıldı.

İzmir Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndaki Turkuvaz Medya Grubu yayın organlarının bulunduğu binaya girmeye çalışıp, yumurtalı ve boyalı saldırıda bulunan gruptan 8 kişiyi daha gözaltına alındı. Böylece gözaltına alınanların sayısı 12'ye yükseldi. Kantar Polis Merkezi Amirliğinde işlemleri tamamlanan şüpheliler, "mala zarar vermek, tehdit ve hakaret" suçlamasıyla İzmir Adliyesi'ne sevk edildi.
Zanlılar, cumhuriyet savcılığındaki sorgularının ardından serbest bırakıldı.
İzmir'de Turkuvaz Medya Grubuna bağlı yayın organlarının bulunduğu binaya turnikelerin üzerinden atlayıp zorla girmeye çalışan bir grup, binaya yumurta ve boyalı saldırıda bulunmuş, bu sırada kendilerini engellemeye çalışan özel güvenlik görevlileriyle gruptakiler arasında arbede yaşanmıştı. Medya grubunun yayın organlarından Yeni Asır gazetesini yırtan gruptakiler, polis çağrılması üzerine olay yerinden kaçmıştı.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...