Türkiye'ye 'işgalci' diyen opera sanatçısı Pervin Chakar'ın elini öpen CHP lideri Özel: "Hiç pişman değilim"

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazeteci
- Güncelleme:
Türkiye'ye 'işgalci' diyen opera sanatçısı Pervin Chakar'ın elini öpen CHP lideri Özel: "Hiç pişman değilim"

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazeteci

Türkiye'ye "işgalci" diyen opera sanatçısı Pervin Chakar'ın konserinde elini öpen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuyla ilgili kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Özel, "Hiç pişman değilim. Pervin Chakar'ın elini öpmeyi, sanata, sanatçıya ve taşıdığı kimliklere verilen değer olarak görüyorum" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), 13 yıllık bir dönemin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı sona erdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in geçtiğimiz hafta, Pervin Buldan ile birlikte Türkiye'yi "işgalci" diyen Pervin Chakar'ın elini öpmesi büyük sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Özel, "Hiç pişman değilim.  Pervin Chakar'ın elini öpmeyi, sanata, sanatçıya ve taşıdığı kimliklere verilen değer olarak görüyorum" dedi.

"HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM"

Gazete Duvar'da yer alan habere göre Pervin Chakar'ın konserini dinlemekten keyif aldığını ifade eden Özgür Özel, bir daha fırsat olursa yine dinleyeceğini belirterek şöyle konuştu:

Hiç pişman değilim. Pervin Chakar'ı biliyordum ama hiç canlı dinlememiştim. Ben konsere gittim, pişman değilim. Dinledim, çok keyif aldım. Bir daha bir fırsat olursa yine dinlerim. Ben bir kadın sanatçının çiçek verilirken elini uzattığında elini öpmenin hiç yanlış bir şey olmadığını düşünüyorum. Pervin Chakar'ın elini öpmeyi, sanata, sanatçıya ve taşıdığı kimliklere verilen değer olarak görüyorum.

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazeteci
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...