Türkiye’ye güven artıyor

Türkiye’ye güven artıyor

GÜNDEM Haberleri

Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi (ATBD Council) Genel Başkanı Uğur Terzioğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden dört yıl geçtiğini belirterek “Millî birlik ve beraberliğimize son vermeyi amaçlayan o hain kalkışmayı gencinden yaşlısına bütün milletimiz bertaraf etmeyi başardı. Bu hain girişimi çok kısa sürede sonuçsuz bırakan Türkiye gerek siyaset gerekse ekonomik olarak istikrarını korumayı başardı” dedi.

Başta Amerikalılar olmak üzere yabancı sermayeli şirketlerin istikrarıyla göz dolduran Türkiye’ye güvenlerinin her geçen gün arttığını belirten Terzioğlu “Bu da hain darbe girişimine rağmen Türkiye’nin hâlen dünyanın en önemli yatırım yapılabilir ülkeleri arasında yer aldığını gösteriyor. Ekonomisi ve jeopolitik konumu itibarıyla bulunduğu bölgenin en önemli aktörü olan Türkiye bu özelliğini bundan sonra da sürdürecek, ekonomik büyümesini daha da artıracaktır. Yaşanan pandemiye rağmen Türkiye yine önemli bir büyümeye imza atacağının sinyallerini vermektedir. Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi olarak bizler de çalışmalarımızı hükûmetimizin de desteğiyle bu doğrultuda sürdürmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...